Logica brengt je van A naar B.
Verbeelding brengt je overal.

- Albert Einstein -

Daag me uit

Ik hou wel van een uitdaging, wat jij?

Hoe krijg ik Data Driven Commerce beter op de agenda, welke software keuzes moet ik maken, moet ik het zelf doen of uitbesteden, wat doen mijn concullega’s, hoe zet ik een goede business case op, wat zijn de laatste trends in de markt en hoe ga ik Big Data exploiteren?

Maar ook meer down to earth: welk statistisch model past het best bij welk probleem, hoe krijg ik een efficiënt 360 customer centric datamodel, hoe vertaal ik mijn customer journeys in campaigns, waar moet ik op letten als ik een specifieke oplossing wil implementeren?

Mij maakt het niet uit: stel jouw vraag en ik kijk of ik je een aantal gerichte tips kan geven.

Make my day
Ik ben benieuwd naar je uitdaging

JA, IK WIL WEL EENS MET JE BATTELEN

  Review Menno van der Eijk

  Menno van der Eijk Global CRM/BI manager Unilever

  'PiConcepts has helped us to set up our new Global Customer Intimacy Program: digital marketing automation connecting each individual professional cook worldwide to our strong UFS brand. Implemented in 18 countries and growing'

  Review Peter Groothuis

  Peter Groothuis Marketingcoördinator Prominent

  'PiConcepts heeft ons geholpen onze database te ontsluiten, multichannel lead management te verbeteren en webdata te combineren met CRM klantbeeld.'